21 Kasım 2014 Cuma

CEP PARFÜM ŞİŞESİ

Uzunca bir aradan sonra merhaba. Çok özledim aslında yazmayı ve birçok şeyde birikti esasında. Ama bir atalet halidir ki,  harekete geçilemedi.
Neyse ki , karşılaştığımda çok mutlu olduğum bir ürünü ; kesinlikle blogta paylaşmalıyım, parfümü yanından ayırmayanlar rahat etsin diye söylendiğim bir andı  , burada  buldum kendimi. Böylece hasrette sona erdi :))

Parfümsüz yapamayanlardansanız ve kocaman ağır bir şişesi olsa bile çantamda taşırım diyorsanız. Size bir önerim var. Cep parfüm şişesiiiii :))) Geçenlerde gratis'de görüp aldığım ve inanılmaz rahat ettim. Artık o kocaman şişeyi çantamda taşımıyorum. Bu yüzden küçük çantada kullanamıyordum. Şimdi çok rahat bir şekilde , hem hafif , hem çok küçük ve şık , hem koca çanta taşıma derdi yok ,  hemde parfümüm hep yanımda. 

Dolduruluşu da resimlerde göreceğiniz üzere inanılmaz pratik.


İşte bu benim minik parfüm şişem, cidden cebe koy gez yani :))))








Dediğim gibi ben gratisten aldım. Ama sizler bir çok kozmetik marketten veya internetten alabilirsiniz.
Parfümsüz gezmiyordum çok iyi oldu diyen kaç kişiyiz :)))))))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten ağır şişeli parfümleri taşımak işkence. Ben hiç denk gelmedim buna süpermiş ,hemen bakıcam:)))) Teşekkürler :)

Tubişçe İşler dedi ki...

Aynen öyle haklısınız hem ağır oluyor , hemde bazen çok hoş şişe çantada yıpranıp çok çirkin bir hal alabiliyor. Ben teşekkür ederim , sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler , her zaman beklerim @mervekoç