15 Ağustos 2013 Perşembe

Poyraz'a kırmızı papyon :) | DIY

Çok yakın arkadaşım, nişanın da yeğeninin kırmızı papyon takmasını istemiş , ama arayıp bulamamışlar. Zaman çok azdı bunu bana söylediğin de ,  evde de kırmızı kumaşım yoktu hiç. Aslında alabilsem ya da yapabisem çok mutlu olacaktım ama bakacak zaman kalmamıştı. Kırmızı kumaşta olmayınca üzüle üzüle gittim. Nişan günü kuafördeyiz benim işim bitti , kızları bekliyorum. Bir baktım karşıda tuhafiye hemen kafamda şimşekler çaktı. Aklıma papyon geldi. Gittim gelinlerin beline takılan geniş kırmızı kurdalelerden aldım. Bir de iğne iplik. Kuaföre geldim iki dakika da kurdelen yaptım papyonu Poyraz Bey'e :)) Çokta sevimli oldu kırmızı pantlonuyla kırmızı papyonu...




Çözüm odaklı olup ,  pratik fikirlerle birşey üretmek , hem de başkalarının mutluluğuna vesile olabilmek beni çok daha  mutlu ediyorrrr :))))

Nasıl olmuş Poyraz'ın papyonu :)

5 yorum:

Seyyah Aile dedi ki...

Merhabalar;
Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
54. takipçiniz benim.
Bu arada çok hoş bir çekilişim var, muhakkak beklerim :)
Sevgiler
http://http://whiteglaze.blogspot.com/2013/08/beyaz-srn-buyuk-cekilisi.html

Tubişçe İşler dedi ki...

Merhaba hoşgeldinizz , her zaman beklerim :))))

seval dedi ki...

Selam..blogunuzu takibe aldım banada beklerim.amediam.blogspot.com

LaceToys dedi ki...

Merhabalar.. Ben de ziyaretinize geldim. Ama uzun zamandır çevrenizdeyim ve izleyicinizim. Blogunuzu epeydir ziyaret edememiştim. çok güzel bir fikir. Papyon çok yakışmış Poyraz Beye.. Sevgiler..

Tubişçe İşler dedi ki...

Merhaba Oya Hanım hoşgeldiniz. Her zaman beklerim , teşekkürler :))))