14 Nisan 2013 Pazar

Yeni hobi , taş boyama :)


          Uzun uzun zamandır taş boyama işini istiyor ,  fakat hep erteliyordum.İnternettede pek çok yerde şirin taşları görünce daha fazla dayanamadım.Taş boyamak istediğim facebook sayfamda da belirtmiştim geçen hafta içerisinde.Haftasonunu fırsat bilip  artık ertelemiyim dedim. Taş toplamak için adaya gitmeye niyet edip yola çıkmışken annemler aradı ve çok sevdiğim bir ablamıza geçeceklerini söylediler. Benide davet ettiler , epeyce bir düşündükten sonra yine mi başlayamayacağım diye üzülerek annemlere takıldım.Güner ablanın sitede yürüyüşe çıktığımızda taşlara rastladım aman Allahım nasıl sevindim anlatamam. Sonra onun torunun alıp civardaki kırtasiyelerden akrilik boya ve fırça alıp siteye döndük ve başladık taş toplamaya 15-20 civarında taş topladık. Ve hiç taşın üzerine çizim falan yapmadan direkt başladım boyamaya. Hava güzel , çimenlerin üzerine yayıldık ve bu otların arasına bir uğur böceği yakışır diyerekten başladım uğır böceği yapmaya. Çok şirin bir uğur böceği çıktı ortaya. Havanın kararmasına yakın başlamıştık , o yüzden Güner ablanın torunlarına ve çocukların arkadaşları dahil olmak üzere 5 uğur böceği yapıp  eve geçtik.Şimdi sırada bir sürü taş var yeni rollerini üstlenmeyi bekleyen :))))
           Bu taşları tv sehpası veya masalara süs olarak , kapıya tutacak olarak veya magnet olarak kullanabileceğimi düşünüyorum..Başka neler olabilir var mı ilginç fikirleri olan?



Simdilik 20 ye yakın taşım var sizce neler çizeyim , fikirlerinizi bekliyorum...


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba bugünlerde ben de aynı işe merak saldım:)eylülhayalim.blogspot.com adresime bakarsan belki sana yeni fikirler vermiş olabilirim.Ben de yaptıklarım yayınladım da..